Videoja që ‘çmendi’ serbët, Stalone bën shqiponjën Iive në emision

LAJME


Aktori me famë botërore, Silvester Stalone, në një “talk show”, ka bërë me duar shqiponjën e flamurit shqiptar, për të përshendetur miqtë e tij, shqiptarë në Itali (Arbëreshët).
Gjatë emisionit ai u shpreh se ka respekt për shqiptarët duke i konsideruar si popull i vjetër i Ballkanit.

Stalone u pyet nëse i njeh shqiptarët dhe ai u përgjigj duke bërë gjestin e shqiponjës dykrenare në emision.
“Unë kam shumë respekt për shqiptarët. Janë një popull i madh dhe prej mijëra vjetësh në Ballkan”, u shpreh aktori.