Vila në det, apartamente, zyra dhe para / Do vini duart në kokë kur të lexoni sa pasuri ka Sali Berisha dhe fëmijët e tij

LAJME


Përgjatë tetë viteve të d inastisë së babait të tyre, dy fëmijët e Sali Berishës kanë grumbulluar një pasuri përrallore dhe perandorake, e cila nuk justifikohet kurrsesi me të ardhurat e tyre të ligjshme dhe të deklaruara./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Vilat në Farkë, rezidencat në Gjirin e Lalzit, zyrat e reja tek Liqeni Artificial, dhjetëra apartamente në Tiranë, dhjetëra llogari bankare etj., janë vetëm një pjesë e pasurisë së fëmijëve të Sali Berishës, të cilët nuk kanë asnjë biznes të deklaruar për të justifikuar pasurinë që posedojnë. Po si u pasurua familja Berisha në harkun kohor prej tetë vitesh?

PER ME SHUME VAZHDONI KETU: http://instant.revista-ora.com/vila-ne-det-apartamente-zyra-dhe-para-mal-do-vini-duart-ne-koke-kur-te-lexoni-sa-pasuri-ka-sali-berisha-dhe-femijet-e-tij/