Vini re! Nëse dalloni këtë vijë ndarëse tek shalqini, hidheni menjëherë

LAJME


Hmm! Përveçse ky frut i mrekullueshëm është freskues, gjithashtu ka përfitime të ndryshme shëndetësore.Ai është i pasur me vlera ushqyese dhe me kalori të ulëta, kështu që mund të përdoret për të humbur peshë ose nëse dëshironi të jetoni shëndetshëm.Gjatë stinës së dimrit secili prej jush ka pritur me shumë pa-durim për ardhjen e verës pasi dihet se moti i ngrohtë të ofron dhe blerjen e shalqinjve ndaj dhe tani është koha juaj.

Ky frut, është gjithashtu i përbërë nga minerale, si dhe vitamina.Një nga pjesët më të vlefshme të çdo shalqini janë farat.Ato mund të parandalojnë sëm.undje të ndryshme, ndër të cilat edhe kan.cerin.Po ashtu mund të trajtojnë hipe.rtènsíònin etj. Megjithatë, sigurohuni për një gjë herën tjetër që do të konsumoni shalqi.Nëse vëreni vrima të mëdha dhe të çára në mes të shalqinit, kur e hapni, hidheni në çast.

Kjo do të thotë se kjo vizë në mes është krijuar sintetikisht dhe jo e prodhuar natyrshëm.Ajo mund të pròvòkojë shfaqjen e tum.oreve ose çështjeve neur.ologjike që ne të gjithë e dimë se janë shumë të vës.htira për tu trajtuar.Kini kujdes herën tjetër kur blini një shalqi! Shëndeti juaj është gjëja më e rëndësishme që keni!