VIora Citaku e nervozuar reagon kundër BE-së si asnjëherë më parë. Askush nuk e kishte pritur

LAJME


Ish-ambasadorja e Kosoves në Shtetet e Bashkuara të Amerikës , Vlora Çitaku ka rea guar ne rrjetin social Twitter për mospërfshirjen e ish-presi.dentit Hashim Thaçi ne fotografitë e postuara nga Shërbimi per Pune te Jashtme dhe Siguri i BE-se për 10 vjetorin e negociatave Kosovë Serbi, Shërbimi për Pune te Jashtme dhe Siguri i BEsë ka postuar disa fotografi nder vite te delegacioneve te Kosoves dhe Serbise.

Aty shihen Edita Tahiri, Isa Mustafa e Avdullah Hoti por nuk eshte ven.dosur ndonje fotografi ku shihet edhe ish-presidenti Hashim Thaçi i cili kishte marre pjese aktivisht ne bisedime.

Ndaj kesaj ka rea.guar Vlora Çitaku e cila e ka quajtur veprimin si jo profesional dhe femijeror.

Femijerore dhe jo profesionale.

Ndryshe dia.logu Kosovë-Serbi kishte filluar para 10 vjeteve ne Bruksel.