Viti 1992 / Historia e komandantit grek, që i dhuroi Ibrahim Rugovës një pïstoletë me 150 fishekë

LAJME


Adnan Merovci, një ndër njerëzit më të afërt të ish-presidentit Ibrahim Rugova, ka treguar se si gjenerali grek, Nikollae Girallakis i kishte dhuruar Rugovës një psitoletë me 150 fisekë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Merovci rrëfen se kjo dhurate, i ishte dhuruar në një takim më 19 korrik të 1992. Sipas Merovcit, Rugova ia kishte dhënë atij rveolen, duke i thënë “Merre, o Adnan, se na duhet. Shtet po ndërtojmë”.