Viti 2021 nis me mrekullia! / Jepet lajmi më i mirë për gjithë shqiptarët – URIME!

LAJME


Zëvendëskryeministri Erion Braçe e ka nisur ditën e sotme me një sërë lajmesh të mira për gjithë qytetarët shqiptarë.

Përmes një postimi në rrjetet s0ciale, ai rendit përfitimet që do të kenë qytetarët gjatë vitit 2021 falë vendimeve të marra nga qeveria.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Brace shkruan se gjatë janarit 2021 qeveria ka vendosur tatim-fitimi për bizneset deri në 14 mln lekë do të jetë zero, gjithashtu edhe zero TVSH për xhiro deri në 10 mln lekë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Për pagat shkruan se rroga minimale do të jetë 30 mijë lekë dhe rroga e mjekëve do të jetë 40% më shumë dhe e mësueseve 15% më shumë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive