Vitin 1906, Gratë shkodrane hidhnin lule nga kalaja në kujtim të Skënderbeut

LAJME


Një gravurë origjinale e vitit 1906 na njeh me një ritual të grave shkodrane për të respektuar Heroin Kombëtar. Gratë shkodrane hidhnin lule nga kalaja e Shkodrës një ditë para Bajramit për të kujtuar Heroin Gjergj Kastriot Skënderbeu. Imazhi është publikuar nga “Illustrated London News”, revistë e ilustruar javore, siç tregohet në krye të faqes. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Një gravurë origjinale e vitit 1906 na njeh me një ritual të grave shkodrane për të respektuar Heroin Kombëtar. Gratë shkodrane hidhnin lule nga kalaja e Shkodrës një ditë para Bajramit për të kujtuar Heroin Gjergj Kastriot Skënderbeu.Imazhi është publikuar nga “Illustrated London News”, revistë e ilustruar javore, siç tregohet në krye të faqes. (Foto kortezi e Enris Qinami)