Vjen deklarata e madhe nga Rusia / Putin jep mesazhin e papritur ndaj Biden

LAJME


Presidenti rus Vladimir Putin ka deklaruar se nuk pret asnjë ndryshim në raportet mes ShBA dhe Rusisë pas ardhjes së Joe Biden për president, shkruan “B92” transmeton “Bota Sot”.

Kjo është një ndër deklaratat e rralla që Putin ka bërë rreth ndryshimit të pritshëm në kreun e shtetit amerikan që nga konfirmimi i Biden nga Kolegji elektoral si fitues i zgjedhjeve presidenciale në ShBA.

“Kur bëhet fjalë për ndryshimin në krye të ShBA-ve dhe mbase do ta kemi më vështirë, nuk besoj, besoj se do të jetë sikur deri tash” ka thënë presidenti rus Putin. Ju ftojmë që ta hvpni markvtingvn për 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet ekskIvzive!