Vjen deklarata e madhe: “Për shqiptarët Zoti është i pari, Amerika e dyta”

LAJME


Si shumë kosovarë Xhelal Terstena, shitës bagëtish, shpreson se presidenti i zgjedhur i SHBA-së, Joe Biden, do ta ndihmojë vendin e vogël të Ballkanit për t’u anëtarësuar në Kombet e Bashkuara.

“Për shqiptarët Zoti është i pari, Amerika e dyta”, thotë Terstena, i cili shet bagëti në një rrugë 35 kilometra në juglindje të vendit, e cila është emëruar sipas djalit të ndjerë të Bidenit, Beau. Terstena i bën jehonë ndjenjave të ngjashme në tërë vendin, për të cilin Washingtoni mbetet mbështetësi më i madh financiar dhe politik. Ju ftojmë që ta hvpni markvtingvn për 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet ekskIvzive!