Vjosa Osmani i’a bën ”8 me 2” Lajçakut për hartën !! Jep ”goditjen” qe nuk u prit

LAJME


Presidentja në detyrë, Vjosa Osmani i ka reaguar të dërguarit special të BE-së për dialogun, Miroslav Lajçak që përdori një hartë, ku Kosova ishte pjesë e Serbisë.

Osmani përmes një postimi në Twitter ka shkruar që Kosova do të jetë gjithmonë vend i pavarur dhe sovran.

“Republika e Kosovës është do të jetë gjithmonë një vend i pavarur, i pandashëm & sovran. Kufijtë tanë u shënuan me humbjen e mijëra fëmijëve, grave dhe burrave, jetët e pafajshme të të cilëve u morën gjeno cidi i Serbisë. Nuk mund të ketë neutralitet ndaj kësaj të vërtete”, tha Osmani në postimin e saj.