VlDE0/ Dhëndri kap me shpulla nusen në dasmë, para të ftuarve

LAJME


Ky është momenti kur një dhëndër i bie shu pla kë nuses së tij para mysafirëve të tr on di tu r, gjatë ceremonisë së dasmës.

Viedoja, e cila besohet se është filmuar në Azi Qendrore, shfaq dhëndrin duke u n er vo zua r me nusen e tij, pasi ajo bën sikur po merr kulaçin e tortës së tij të dasmës. Ai e g o de t nusen me një fo rc ë të pab esu es hm e, sa që go di t a e ulë prapa në karrige.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Shikoni videon: https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1877476/Video-Shocking-moment-man-slaps-wife-face-wedding.html