VlDE0-ja e Donika Gërvallës të prek në zemër, Ja si e mbrojti ajo Kosovën

LAJME


Njohësi i çështjeve politike Afrim Krasniqi, ka thurur lavde për kryediplomaten e re të Kosovë, Donika Gërvallën. Ai ka treguar se me Gërvallën ishte takuar rastësisht në vitin 1991, por ka theksuar se e admiron atë për rolin e saj profesional dhe debatues në mediat gjermane më 1998-2000 /Pamje mePosht

Krasniqi ka publikuar një v1deo në Facebook, të vitit 200, ku zëvendëskryeministrja e parë e Kosovës, kishte folur në një nga debatet televizive politike më të shikuara në Gjermani.