VlDE0 / Kjo shtëpi në pyll e fsheh sekretin më të madh të Jugosllavisë

LAJME


Shtëpia është e vendosur në një pyll në afërsi të monumentit në Petrova Gora në Kroaci. Nga jashtë duket si çdo shtëpi tjetër, por thellë është fshehur një sekret më i madhe i Jugosllavisë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Të gjitha dhomat janë të ndara nga njëra tjetra dhe me dyer speciale në rast të një hspërthimi bërhtamor.

Në pjesën përparme gjendet një derë prej betoni 40 tonëshe, e cila mund të htyejë dhe të ndalojë edhe…

VAZHDO KETU