(VlDE0) Marin Mema bën deklaratën që bën krenar çdo shqiptar: Jemi i vetmi Komb në botë që e ka këtë gjë!

LAJME


Në një intervistë në njërin prej emisioneve të Kosovës, gazetari i cili është autor i dhjetrave dokumentarëve që kanë të bëjnë me shqiptarët dhe kombin përgjithësi, Marin Mema, ka dhënë një përgjigje rrëqethëse kur është pyetur se kush i ndau tokat shqiptare./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Per me shume ndiqeni viedon dhe binduni vet ju: https://www.facebook.com/417edbf7-db00-4eb8-9a69-3e297888c2ff