VlDE0 që po bën xhiron e botës! / Joe Biden nuk e kishte respektuar flamurin serb në pritjen ceremoniale në Beograd

LAJME


Presidenti i zgjedhur i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, gjatë vizitës së fundit në Beograd, në pritjen ceremoniale, në parakalimin para gardës kombëtare, nuk ishte përkulur para flamurit serb.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ky veprim i Biden, që atë kohë ishte zëvendës president, kishte ngjallur reagime të mëdha tek mediat serbe. Në rastin e Biden-it, ai vetëm ka kaluar, ndërsa kryeministri i Serbisë është ndalur për ta respektuar këtë flamur. Parakalimin e Biden me Vuçiq mund mund ta ndiqni prej sekondës 25.VIDEO