VlDE0 tronditëse, vajza 5 vjeçare qëndron e varur për 10 minuta në hekurat e ballkonit të katit të 13

LAJME


Një vajzë e vogël që kishte mbetur vetëm në shtëpi, ka arritur ti shpetojë vdekjes kur ngeci e varur në ballkonin e apartamentit në një lartësi prej mbi 120 metrave.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kinezja 5-vjeçe po qëndronte jashtë hekurave mbrojtës të ballkonit të apartamentit të katit të 13-të, ndërsa zjarrfikësit erdhën në vendin e ngjarjes, për ta shpëtuar.

Madje njëri prej tyre nuk hezitoi të lëshohet me litar nga kati më i lartë, për ta shpëtuar vogëlushen që kishte filluar të humbë forcën në duart që i kishte vënë në rrethojë të ballkonit.

Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive