(VlDE0) / Turqit me dron hedhin 100 kg ngjyrë të kuqe mbi flamurin e Greqisë në ishullin grek

LAJME


Droni u ngrit nga Kas, fluturoi mbi Kastelorizo ​​dhe hodhi 100 kilogramë bojë të kuqe bi flamurin grek, doroni lëshoi gjithëastu himnin kombëtar turk.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në orën 07:00 të mëngjesit të së Shtunës, banorët u shqetësuan nga fluturimi i një droni me origjinë të panjohur që përmes altoparlantëve luhej himni kombëtar turk dhe këngë tjera osmane.