VlDEO/ ‘Çmendet’ shoferi i autobusit në kryeqytet, thyen çdo rregull qarkullimi

LAJME


Shoferi i një autobusi që bën linjën e Kombinat në kryeqytet thyen çdo rregull të qarkullimi rrugor!

Ai ka kthyer autobusin në mes të rrugës dhe është ngjitur mbi trotuar duke vënë në rrezik jetën e qytetarëve që ndodheshin aty.