Vuçiç Duke Qeshur U Jep Mesazh Serbëve: Mos U Frikësoni Nga Shqipëria E Madhe

LAJME


Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç së fundmi ka deklaruar se ishte i bindur që vazhdimi i dialogut me Kosovën do të ndodhte një ditë, përkundër deklaratave të ndryshme të cilat ai i ka quajtur të papërgjegjshme, të tilla si “krijimi i një ‘Shqipërie të Madhe’” nga politikanët shqiptarë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në rajon, ne jemi ata që duhet të kujdesemi më shumë. Ata të gjithë kanë të drejtën e deklaratave të papërgjegjshme, të gjithë kanë të drejtën e sjelljes së papërgjegjshme dhe le ta bëjnë atë nga Sarajeva deri në Prishtinë dhe disa të tjerë, të cilët as nuk do t’i përmend.

Ne nuk kemi të drejtë. Lërini të thonë çfarë të duan, mos kini asnjë fr1kë, sepse Serbia është shumë më e fortë sot se dikur, në mënyrë që të mund të ulim tesnionet dhe të shohim se vendi ynë po përparon”, ka thënë Vuçiç. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive