Vuçiç i dërgon mesazh Kosovës: “Nëse ànëtarësoheni në orgànizàta ndërkombëtare, ju presin befasi të mëdha”

LAJME


Vuçiç i dërgon mesazh Kosovës: “Nëse ànëtarësoheni në orgànizàta ndërkombëtare, ju presin befasi të mëdha”

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka paralajmëruar ‘befasi’ nëse Kosova provon të anëtarësohet në organizata ndërkombëtare, transmeton Gazeta Express. Ai tha se Kosova do të befasohet shumë nëse provon të anëtarësohet diku, pa specifikuar se për çfarë vërtetë e kishte fjalën.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Nëse nuk e respektojnë edhe marrëveshjen e Brukselit, atëherë i pret një befasi. Ata e dinë që unë nuk po gënjej. Unë nuk jam vetëm duke iu drejtuar atyre, por edhe mentorëve të tyre. Dhe unë them se ata do të kenë shumë surpriza, jo një ose dy, ata e dinë këtë”, tha Vuçiqi për “TV Happy”.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

LAJM I PLOTE