Vuçiç ‘i trembur’ jep deklaratën: “Është vështirë të bisedohet me shqiptarët”

LAJME


Presidenti i Serbisë Vuçiq ka bërë qartë të ditur se deri sa është ai president deri në zgjedhjet të 2022 nuk do të ketë njohje të Kosovës dhe nuk do ndryshojë qëndrimin, shkruan “B92”.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ai shtoi tha se “është vështirë të bisedohet me shqiptarët”. “Çdo gjë që shihni është fushatë në nivelin ditor ndaj serbëve edhe Serbisë dhe presidenti të saj. Serbët do të ishin të mirë nëse do pranon pavarësinë e Kosovës dhe vetëm një ditë pastaj do kërkonin dëmhspërblimin e lutfës, dy ditë pastaj do kërkonin se kemi bërë gjen0cid. Kështu e shihni se bisedoni me njerëz që duan të ju bindin se nuk mund të punojmë së bashku”, tha Vuçiq.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive