Vuçiç: “Nuk vendoset stabiliteti në Ballkan duke poshtëruar Serbinë!”

LAJME


Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, ka folur sot për lidhur me raportin që Serbia ka me Kosovën. Në një deklaratë për mediat teksa komentoi mbi mesazhet e zyrtarëve perëndimorë se Serbia duhet të njohë shtetin e pavarur të Kosovës, për të pasur stabilitet në Ballkan.

Po sipas tij sbabiliteti në Ballkan nuk mund të vendoset në dëm të Serbisë dhe duke p0shtëruar shtetin që ai drejton. “Nëse dikush mendon se stabiliteti i Ballkanit Perëndimor do të ndërtohet në një mënyrë të tillë që serbët të p0shtër0hen, kjo nuk do të jetë e mundur“, ishte kjo deklarata e Vuçiç.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive