Vuçiç: “Për ne do të ishte fitore në qoftë se marrim vetëm një metër në Kosovë

LAJME


Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, thotë se “për Serbinë do të ishte fitore në qoftë se e merr një metër në Kosovë, ku sot nuk kemi asgjë”. Vuçiq ka thënë se lidhur me dialogun e Brukselit e kritikojnë të njëjtit persona që kanë vendosur kufirin midis Serbisë dhe Kosovës, kurse “sot do ta donin Shkodrën dhe Drenasin”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Duke deklaruar se qeveria e mëparshme serbe, deri në vitin 2012, vendosi “vulën dhe dyllin mbi pavarësinë e Kosovës, Vuçiq tha se qeveria aktuale është duke lutfuar “që të marrim çfarë të mundemi për popullin dhe vendin e tonë”. Nga e gjitha që ata e humbën, nëse veç një metër e marrim, është fitore, sepse tani nuk kemi asgjë”, tha presidenti serb.