Vuçiq Drejtuar Serbëve Të Kosovës!: Mos Lëshoni Vendlindjen, Kosovën Do E Kthejmë Së Shpejti Nën Serbi

LAJME


Vuçiq: K0mpr0misi nuk është h umbje, detyra jonë është ta bajm Kosovën nën serbë

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, ka thënë se k0mpromisi në politikë nuk është h umbje, por sipas tij, fitorja nuk duhet të jetë vetëm në të ardhmen, ne do bejm te pa munduren qe kosoven ta kthejm siq ishte nën serbi.

“E them këtë edhe pse e di që serbët nuk dojnë dhe nuk duan ta pran0jnë, sepse është më e lehtë për të jetuar në mite dhe lavdërim sesa në realitet e tyre … Shumë gjëra do të duhet të ndryshojnë”, ka thënë ai, shkraun Tanjug, transmeton lajmi.net.

Sipas Vuçiq është e d0m0sdoshme ta thotë të vërtetën para të gjithë njerëzve, pasi që serbët janë të pamësuar për ta dëgjuar të vërtetën për Kosovën.

“Detyra jonë është të parandalojmë që Kosova të mbetet pa serbë “, ka thënë Vuçiq në një intervist per gazeten e serbis, aj thot qe ne do e kt hejm Kosoven siq ka qen ne kohen e millosheviqit dhe do mbetet kosova pjes e serbisë.