Vuçiq: Nëse e njoh Kosovën, Kjo do të ndodhte me mua

LAJME


Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, tha se nëse do ta njihte Kosovën, ai do të merrte çmímin “Nobel”.“Nëse do ta njihja Kosovën, do të merrja çmimin ‘Nobel’. Kam marrë Urdhrin e Vladimir Putinit. Unë jam i vetmi president që kam marrë Urdhrin e Kishës Ortodokse Serbe. Më është mjaftuar me çmímin“, tha ai në TV Happy.

Ai po ashtu u shpreh që askush nuk dëshiron ta shohë Serbinë të fortë.

“Përfaqësuesit e f uqive të mëdha më thanë që në fytyrën time. Dhe unë dua që njerëzit në Serbi ta dinë këtë“. Vuçiqi foli edhe për Shëndetësinë, teksa shtoi që me të gjitha v iktimat, kanë nivelin më të ulët të v dekshmërisë në Evropë.

“Kur arrini në diçka që është kaq e dukshme, spitalet, pajisjet mjekësore … Me të gjitha v iktimat që kemi, ne ende kemi nivelin më të ulët të v dekshmërisë në Evropë. Kjo pasi ne a rrijmë të shtrojmë në spital të gjitha rastet më të v ështira.

Ne e kryejmë v aksínímin më mirë se të gjithë, edhe pse kemi paguar shtatë milionë paradhëníe në programin “KOWAX”. Ne morëm zero v aksína prej tyre. Krítíkat nuk janë të rëndësisme dhe nuk ka rëndësi kush thotë çfarë. Në fund, rezuItati shihet”, shkruan nspm.