Vuçiq: Sa të jem unë president s’ka njohje të Kosovës, i lumtur që dërgova vaksína e jo t anke

LAJME


Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka komentuar edhe sot çështjen e vaksínave antí-C0VíD që ka sjell në Kosovë për serbët.E pos për vaksínat, sot ka folur edhe për atë që qeveria në Kosovës thotë se do të ndodh me përfundimin e negociatave Kosovë – Serbi – njohja e pavarësisë së Kosovës.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Sa të jem unë president i Serbisë nuk do të ketë njohje të pavarësisë së Kosovës. Nuk kam as çfarë të shtojë e as çfarë të marr nga kjo”, ka thënë Vuçiqi, përcjellin mediat e Serbisë të martën.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ai iu kthye edhe krítíkave që mori nga autoritetet e Kosovës për vaksínat që solli në veri të Kosovës.

“Jam i lumtur që kam dërguar në Kosovë vaksína dhe jo t anke”, ka shtuar ai.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive