Vuçiq “selam“ serbëve në Kosovë, Mos shkoni në ushtrinë e Kosovës, sepse ajo s’është ushtria juaj!

LAJME


Aleksandar Vuçiq, gjatë një takimi me serbë të Kosovës, ka deklaruar se serbët e këtij vendi nuk duhet të shkojnë në Ushtrinë e Kosovës, transmeton Koha.net.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

„I kam lutur serbët të mos shkojnë në Ushtrinë e Kosovës dhe të mendojnë pse është formuara ajo, cilat janë nevojat dhe qëllim e atyre që e kanë formuar“, citon “danas” të ketë thënë Vuçiq duke shtuar “se na duhet vetëm edhe një kon flikt serbo-serb “.