Vuçiq Viziton Forcat SpeciaIe Anembanë Serbisë: Së Shpejti Vjen Një Vendim l Madh

LAJME


Aleksandar Vuçiq është duke i vizituar f0rcat speciaIe të ushtrisë së Serbisë në Iokacione të ndryshme në vend.
Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq është duke i vizituar f0rcat speciale të ushtrisë së Serbisë në Iokacione të ndryshme në vend.

Mediat serbe raportojnë se komandanti suprem i ushtrisë serbe së shpejti do të marrë një v endim të r ëndësishëm për gjendjen aktuaIe në Kosovë, transmeton lajmi.net.
Sipas burimeve të mediave serbe, ushtria e Serbisë i ka s hfaqur g atishmëri të plotë Vuçiqit për të p ërmbushur çdo u rdhër të tij, dhe se janë duke e monitoruar gjendjen në veri të Mitrovicës./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive