Vuçiqi kërcënon Kitaroviçiq për koalicionin me shqiptarët – Ja se çka i thotë

LAJME


Takimi i Presidentit të Serbisë, Aleskandër Vuçiqit, me kryeministrin e Greqisë, Bullgarisë, atë të Rumanisë ka ngjaIIur reagime të as hpëra në Ballkan, shkruan Gazeta NewBorn.

Udhëheqësit e Serbisë, Rumanisë, Bullgarisë dhe Greqisë bën edhe një mar rëveshje mes tyre, e cila po k0nsiderohet rr ezik për paqën në Ballkan, transmeton Gazeta NewBorn.

Janë mediat kroate ato të cilat janë aIarmuar nga ky veprim i Vuçiqit, ku kanë paraIajmëruar se Presidentja e Kroacisë, Kolinda Kitaroviç do ti përgjigjet me krijimin e boshtit ku përfshihet Kroacia, Kosova, Mali i Zi, Shqipëria e Sllovenia, shkruajnë mediat kroate trasnmeton Gazeta NewBorn.

Fotografia e Vuçiqit ka ngjaIIur r eagime edhe në Maqedoni, Shqipëri, Kosovë e vende tjera të Ballkanit.
Ndërsa për këtë pIan ka reaguar Vucici. Ai i ka thënë mediave serbe se është ide e rrez1kshme për Serbinë.