Vulin shan shqiptarët! Ministri serb provokon sërish duke thënë këtë gjë

LAJME


Ministri i brendshëm serb, Aleksandar Vulin, e ka përdorur termin pejorativ “shiptari”, duke injoruar një vendim të gjykatës në Serbi, sipas të cilit një përcaktim i tille është “politikisht i pasaktë dhe 0fendues”.

Vulin i bëri komentet gjatë një vizite në Administratën Koordinuese për Kosovën në Kurshumli, që gjendet në afërsi të kufirit.