Zafir Berisha: Këta të VV-së jan duke manipuluar me gjeneratat e reja! Jan spíunë rusë!

LAJME


Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Zafir Berisha, po thotë se është duke u man.ipuluar me gjeneratat e reja, me deklarimet e përfaqësuesve të Lëvizjes Vetëvendosje, se Kosova është shkat ërruar në këto 20 vjet.

Ndërsa i quan ”neojugosllavë të VV-së”, Berisha shprehet se këtë ata po e bëjnë përmes një of enzive të rrjeteve sociale dhe lajmeve të rrejshme, ndihmuar nga spíunazha serbe dhe ruse, njofton Klan Kosova.

”Neojugasllavët e LVV-së në of enzívë përmes rrjeteve sociale dhe lajmeve të rrejshme, të ndihmuar edhe nga spíunazha serbe dhe ruse po manípulojnë me gjeneratat e reja me propa gandën ”20 vjet është shkat ërruar Kosova” duke ju bërë lavazh trurit të tyre se para 20 vjetësh, d.m.th në kohën o okupímit serbo-sllav, Kosova na paska qenë lule!”.

”Fatk eqësia qëndron se edhe një pjesë e atyre që ju ka ndaluar ora me 1999, kanë ra víktíma të kësaj propag ande duke u vet-ngushëlluar për dështímet e tyre personale se gjoja dikush tjetër i ka fajet për dështímet e tyre dhe veten e shohin te propag anda maoíste e sektit politik të LVV”.