Zbulohet E Vërteta! / Publikohet Testamenti I Aleksandrit Të Madh: “Unë Jam Ilir”

LAJME


Zbulohet e vërteta! / Publikohet testamenti i Aleksandrit të madh: “Unë jam ilir”

Studiuesja e shquar italiane Lucia Nadin ka zbuluar ‘testamentin’ e Aleksandrit të Madh në të cilin ai i drejtohet popullit të Shkodrës duke ju dhënë atyre një territor në administrim si dhe duke ju drejtuar me fjalën se ai është “pinjoll i farës së ilirëve”.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Dokumenti është publikuar nga studiuesja italiane e cila ka bërë një hulumtim shkencor për Aleksandrin e Madh.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive