Zbutet’ kryeministri maqedonas, Zoran Zaev: “Duam dialog, jo probleme me Bullgarinë

LAJME


Zbutet’ kryeministri maqedonas, Zoran Zaev: Duam dialog, jo pr obleme me Bullgarinë

Ne po krijojmë një dialog, jo një k0nflikt me Bullgarinë, qetësi dhe gatishmëri për bashkëpunim, në vend të naci0nalizmit për përdorim të brendshëm dhe izoIime të reja”, tha kryeministri Zoran Zaev.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Kryeministri theksoi se komunikimi me Sofjen zyrtare vazhdon në drejtim të gjetjes së një zgjidhjeje dhe shtoi se çështjet dypalëshe nuk duhet të jenë pengesë për proceset evropiane, as zgjedhjet në Bullgari të mos jenë pengesë për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve dypalëshe.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive