Zbutet Vuçiq: Ne duam një kompromis me shqiptarët, sepse

LAJME


Unë jam ku ndër ruajtjes së kon fliktit të ngrirë dhe ne po përpiqemi të bëjmë një kompromis me shqiptarët”, ka deklaruar në Beograd, presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq.

Ai këto komente i bëri në hapjen e dialogut të tretë për çështjen e Kosovës me përfaqësuesit e Konventës Kombëtare për Bashkimin Evropian, konventë kjo që bashkon rreth 700 organizata të shoqërisë civile.

Vuçiq ka deklaruar po ashtu se ‘gjëja më e rëndësishme është ruajtja e paqes dhe stabilitetit në rajon’.