ZEMRA MAL – Trajnimet e Ushtrisë së Kosovës krahasohen me ato të Ushtrisë Amerikane!

LAJME


Ka mbi një vit që Kosova është bërë me Ushtrinë e saj dhe lirshëm ka filluar të krahasohet me Ushtrinë e Amerikës. Një v1deo të përgatitur nga Komanda e Ushtrisë së Kosovës shihet se trajnimet që i kryejnë si fazë e përgatitjes, nuk dallojnë nga ato që i bënë çdo ditë edhe ushtria amerikane.

Ky trajnim është organizuar nga Komanda e F0rcave Tokësore e F0rcës së Sigurisë të Kosovës, gjatë muajit dhjetor. Po ashtu ushtarët janë përbaIur me v ështirësi të mëdha duke bartur pesha të rënda mbi 40 kilogram dhe vetëm me nga një racion ushqim në 24 orë. Më poshtë e shihni v1deon në fjalë: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive